RÓLUNK

A BETLI Panzió Zalaegerszeg ságodi városrészében (a központtól 5 km-re), a számtalan élményt ígérő AquaCity Vízicsúszda és Élménypark, valamint a Termálfürdő közvetlen közelében található. ZALA ZONE Járműipari Tesztpálya 3 km-re található.
Panziónk családi vállalkozásként üzemel 2004 óta, amelyben minden igényt kielégítő szobák állnak pihenésre vágyó vendégeink rendelkezésére. 
Szobáink 2-3-4-5 ágyasak, mindegyikhez tartozik fürdőszoba, hűtőszekrény, kábel TV, és az összes szoba rendelkezik légkondicionálóval is. 
Az étkező mellett, vendégeink részére konyha használati lehetőséget is tudunk biztosítani. 
A panzióhoz zárt parkoló tartozik, amely autóbusz parkolásra is alkalmas. Az udvaron a legkisebbeknek játszótér található, hintával, csúszdával, homokozóval. Gondozott 300 m2 füves terület várja a sportolni vágyókat.
Az aktív kikapcsolódásra vágyók panziónkban 2 sávos automata tekepályán tehetik még tartalmasabbá az itt-tartózkodást, továbbá biliárd, csocsó, darts tábla is megtalálható vendéglátó egységünkbe . A környék számos szabadtéri programra ad lehetőséget (horgászat, csónakázás, fürdés, tenisz, lovaglás, túrázás a festői környezetben).
NTAK regisztráció szám: PA19001428